חדשות ועדכונים

טקס סיום מחזור א' הנדסאי מכונות בהתמחות רכב.

28/06/2019
טקס סיום מחזור א' הנדסאי מכונות בהתמחות רכב.

תמונות ממסיבת סיום יב' 2019 תשע"ט

16/06/2019
תמונות ממסיבת סיום יב' 2019 תשע"ט

טקס סיום פרויקט מיל"ה

12/09/2017
במסגרת סיום פרויקט מיל"ה נערך טקס מרשים בביה"ס בנוכחות תלמידי ביה"ס שהשתתפו בפרויקט, בני משפחתם, צוות מורי ביה"ס וההנהלה, קציני משטרה בכירים כשבראשם מפקד המחוז. להקת הווי משטרת מרכז שרה כמה שירים, חולקו תעודות לתלמידים וכן ניתנה מתנה בצורת קולאז' תמונות מודפס לכפיר שפיקד וליווה את הפרויקט. צפו בתמונות הסרטון בעבודה.

לא צריך תואר אקדמאי כדי להרויח שכר מכובד

19/08/2017
  צילום: shutterstock המשרות שיסדרו לכם שכר גבוה בלי תואר אקדמי מתחילים קריירה ומתלבטים מה ללמוד? לא בטוח שתואר אקדמי הוא הבחירה הנכונה. הביקוש לעובדים במקצועות טכנולוגיים הביא לכך שמשרות רבות בתעשייה המיועדות להנדסאים או טכנאים יכולות להניב שכר נאה בצידן. לפניכם כמה מקצועות טכנולוגיים שיניבו שכר ממוצע של חמש ספרות צחי שדה | פורסם 19:27 כבר מספר שנים שקיים בישראל מחסור של אלפי עובדים...

חדש ! המשך לימודים לטכנאים הנדסאים במגמת אוטוטק

27/07/2017
      חדש במכללה.  המשך לימודים לכיתת יג' טכנאים ובהמשך יד' הנדסאים במגמת אוטוטק התמחות ברכב.

הרשמה למכללה נמשכת

ההרשמה נמשכת. כיתות: ט' – י' – יא' -יב'- יג'

חופשת קייץ נעימה לכל תלמידינו

17/07/2017
משפחת מקס פיין מאחלת לתלמידיה חופשה נעימה וכיפית.  חזרו אלינו עם כוחות מחודשים.

בגרות טכנולוגית להמשך לימודים לקראת טכנאים הנדסאים

17/07/2017
    תלמידי ביה"ס ניגשים בכיתות יא' ו יב' למבחני בגרות. כל תלמיד לפי יכולתו ורמתו.