מגמת תחבורה מתקדמת

מהי מגמת תחבורה מתקדמת?

תוכנית הלימוד במגמת תחבורה מתקדמת, כוללת נושאי לימוד מקצועיים בתחומים כגון מתמטיקה, פיזיקה, חשמל,

הכרת מערכות רכב מתקדמות, בקרת אקלים ברכב, גרפיקה הנדסית, תורת המנוע, בטיחות, אבחון תקלות ברכב (דיאגנוסטיקה) הכוללות תרגול מעשי.

בוגרי מערכות הנדסיות ממוחשבות עם התמחות תחבורה מתקדמת רוכשים במהלך לימודיהם מגוון כלים הן בתחום המקצועי והניהולי המאפשרים להם להשתלב במגוון רחב של תפקידים בענף הרכב במדינת ישראל.

מערכת החינוך מחויבת לספק ההכשרות המקצועיות שיאפשרו לכל בוגר להשתלב במעגל העבודה ולהוות גורם תורם בתוצר הלאומי.

ניתן להמשיך לימודי טכנאי- הנדסאי מכונות, במכללת מקס פיין, במסגרת עתודאי- יג- יד.

לבוגרים, תהיה פתוחה הדרך להשלמת תואר בהנדסה במכללת אפקה.

אצלנו, במקס פיין, מעבדות משוכללות, עזרי למידה התאפשר עזרה אישית למתקשים ותפעיל מערך מלגות לפי הצורך. המסלול זוכה לתמיכה מלאה על ידי מספר גורמים, בהם צה"ל, יבואני הרכב ואיגוד המוסכים אשר מאמצים את בית הספר ומעניקים תמיכה טכנולוגית ומעשית לאורך כל תקופת הלימודים.

חיל החימוש מעניק למצטיינים מלגות ורישיון נהיגה, ומממן עבור התלמידים לימודים אקדמיים.