מגמת עיצוב אופנה ותלבושות

◊ המגמה היחידה בגוש דן ◊

מגמת עיצוב אופנה

המגמה רואה בעיצוב אופנה תחום יצירתי מובהק, אשר בו בני האדם מפעילים את דמיונם ומגשימים את רעיונותיהם בתוצרים חומריים.

בואו ללמוד אצלנו! בסדנה חדשה עם חשיפה לציוד טכנולוגי מתקדם וחדיש, אשר בוגר/ת המגמה יזדקק לו בדרכם המקצועית.

במגמה שלנו לומדים מגוון רחב של נושאי לימוד- ברמה מקצועית גבוהה- עיצוב אופנה ותלבושות, בתוכו, לומדים, איורי אופנה, תפירה, תדמיתנות, טקסטיל, תוכנות מחשב לעיצוב ואומנות וכן אפשרות לגשת ל10 יח"ל, בגרות מלאה!

עזרה וסיוע בכניסה לעבודה בתעשייה, תוך כדי לימודים, מכירת תוצרים באתר ביה"ס ובמכירות בחנויות פופאפ.

סיוע בפתיחת מותג אישי, בניית לוגו ותמחור. כבר היום תלמידות שלנו מרוויחות מעשייה ומכירת תוצרים, תוך כדי לימודים ובליווי מקצועי של מורות המגמה.

צוות המגמה

הגר אור- בוגרת עיצוב אופנה- שנקר- עובדת בתעשייה ותומכת בתלמידים.ות להשתלב בעולם האופנה.

מלמדת- תפירה, תדמיתנות, טקסטיל, היבטים בעיצוב, פרויקט גמר.

הלנה חיימן- בוגרת עיצוב אופנה ותכשיטנות- בצלאל- עובדת בתעשייה, מלמדת כיצד להפוך רעיונות למעשי.

מלמדת- איורי אופנה, אמנות, יסודות, קונספט.

פלייר אופנה