מגמת עיצוב אופנה

המגמה רואה בעיצוב אופנה תחום יצירתי מובהק, אשר בו בני האדם מפעילים את דמיונם ומגשימים את רעיונותיהם בתוצרים חומריים

במגמה שלנו לומדים מגוון רחב של נושאי לימוד- ברמה מקצועית גבוהה- עיצוב אופנה ותלבושות, בתוכו, לומדים, איורי אופנה, תפירה, תדמיתנות, טקסטיל, תוכנות מחשב לעיצוב ואומנות וכן אפשרות לגשת ל10 יח"ל, בגרות מלאה!

עזרה וסיוע בכניסה לעבודה בתעשייה, תוך כדי לימודים, מכירת תוצרים באתר ביה"ס ובמכירות בחנויות פופאפ.

סיוע בפתיחת מותג אישי, בניית לוגו ותמחור. כבר היום תלמידות שלנו מרוויחות מעשייה ומכירת תוצרים, תוך כדי לימודים ובליווי מקצועי של מורות המגמה.

צוות המגמה

הגר אור- בוגרת עיצוב אופנה- שנקר- עובדת בתעשייה ותומכת בתלמידים.ות להשתלב בעולם האופנה.

מלמדת- תפירה, תדמיתנות, טקסטיל, היבטים בעיצוב, פרויקט גמר.

שיר בכר- בוגרת שנקר ומסלול הסבה להוראת עיצוב ואומנות בסמינר הקיבוצים .עבדה בתעשיה בחברות גדולות 16 שנים מתמחה בעיצוב קולקציות ילדים ונשים.

מלמדת- איורי אופנה, אמנות, יסודות, קונספט.

אין תיאור זמין לתמונה.